WEBSHOP madebymirjam.nl:

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij de molecules van drankjes en biologie
in de madebymirjam.nl webshop
Naast dat ik mijn artikelen op Etsy wereldwijd verkoop, wil ik ze ook hier in NL aanbieden.

Verzenden is natuurlijk nooit gratis. Ik verzend in NL met PostNL met een een brievenbuspakje voor E 4,10 en dit is bij de prijs inbegrepen.

Wanneer U woonachtig bent in een ander land dan NL, gelieve voor de aankoop even te contacten met mij.

Het privacy en shopbeleid vindt U hier:

Molecule sieraden van drankjes

Chocolade molecule oorbellen in brons

Hou je ook zo van Chocolade? De geur, de smaak, en de verwennerij? De Lengte van de Chocolade Molecule oorbel is ongeveer 5-6 cm. Gewicht van de oorbel is minder dan 1 gram, dus geen oor-stress. De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp. Een mooie symbolische gift voor een chocolade-liefhebber. Mijn sieraden worden verstuurd in een handgemaakte cadeauverpakking.

€ 19,00

Chocolade Molecule oorbellen in zwart

Chocolade is er natuurlijk ook in de bijna zwarte kleur. Hou je ook zo van deze donkere Chocolade? De geur, de smaak, en de verwennerij? De Lengte van de Chocolade Molecule oorbel is ongeveer 5-6 cm. Gewicht van de oorbel is minder dan 1 gram, dus geen oor-stress. De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp. Een mooie symbolische gift voor een chocolade-liefhebber. Mijn sieraden worden verstuurd in een handgemaakte cadeauverpakking.

€ 19,00

Thee Molecule oorbellen in brons

Deze leuke molecule oorbellen zijn een symbolische gift voor een thee liefhebber. De lengte van de Thee molecule oorbellen is 6 cm. De breedte is ruim 2 cm. Ze zijn erg licht om te dragen, nauwelijks 1 gram, dus geen oor-stress. De Thee Molecules zijn handgemaakt en een eigen ontwerp van mij. Ik maak het via het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Ik startte in Corona-tijd met de 3D-techniek en schreef er op WordPress een blogpost over: https://wordpress.com/post/madebymirjamblog.wordpress.com/8640

€ 19,00

Thee Molecules in zwart

Deze leuke molecule oorbellen zijn een symbolische gift voor een thee liefhebber. De lengte van de Thee molecule oorbellen is 6 cm. De breedte is ruim 2 cm. Ze zijn erg licht om te dragen, nauwelijks 1 gram, dus geen oor-stress. De Thee Molecules zijn handgemaakt en een eigen ontwerp van mij. Ik maak het via het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Ik startte in Corona-tijd met de 3D-techniek en schreef er op WordPress een blogpost over: https://wordpress.com/post/madebymirjamblog.wordpress.com/8640

€ 19,00

Koffie Molecule oorbellen in zwart

Hou je van de geur van koffie? Hou je van koffie, cappuccino, coffee? Lengte van de oorbellen = 5 cm Gewicht van de oorbel is minder dan 1 gram, dus geen oor-stress. De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp. In Corona-tijd kocht ik een 3D-printer en schreef hier een blogpost over op WordPress. (madebymirjamblog) Een mooie symbolische gift.

€ 19,00

Koffie Molecule oorbellen in goudbrons

Hou je cappuccino, Latte, koffie? Lengte van de oorbellen; 5 cm Gewicht van de oorbel is minder dan 1 gram, dus geen oor-stress. De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp. Een mooie symbolische gift voor elke koffie-liefhebber. Al mijn juweeltjes worden verpakt in een handgemaakt zakje.

€ 19,00

Champagne Molecule oorbellen in zwart

Met deze champagne molecule oorbellen wil iedereen toch met je toasten? De Champagne molecule oorbellen zijn 5 cm lang. En zijn superlicht in gewicht, Geen oor-stress bij 1 gram of minder. De Molecules zijn handgemaakt en ontworpen door mij middels het 3D proces. Ik wens je alle goeds en toast met deze champagne molecule oorbellen voor 2022 en de rest van je leven.

€ 19,00

Champagne Molecule oorbellen in goudbrons

Laten we toasten op 2022 met deze champagne molecule oorbellen. De Champagne molecule oorbellen zijn 5 cm lang. En zijn superlicht in gewicht, Geen oor-stress bij 1 gram of minder. De Molecules zijn handgemaakt en ontworpen door mij middels het 3D proces. ( zie ook blog op WordPress madebymirjamblog)

€ 19,00

Rode wijn molecule oorbellen in rood zwart

Rode wijn molecule oorbellen, laten we proosten op 2022 met dit, molecule sieraad in zwart en rood. Het rode wijn molecule heeft n mooie vorm, wat zeker naar meer smaakt. De lengte van deze oorbellen is 5 cm.

€ 19,00

Witte Wijn molecule oorbellen in wit zwart

Het witte wijn molecule heeft n mooie vorm, wat zeker naar meer smaakt. Laten we toasten op 2022….. Lengte van de oorbellen is ongeveer 5 cm. Ze geven geen oor-stress, want ze wegen minder dan 1 gram. De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament.

€ 19,00

Whiskey Molecule oorbellen in goudbrons

Whisky molecule oorbellen, de smaak van Whisky, amphipathic molecules met aroma van guaiacol. Whisky is gedistilleerd uit 70% alcohol uit de basis van 3 ingredienten: graan gist en water. De smaak van Whisky komt hoofdzakelijk door de Amphipatic molecules, zoals het aroma van Quaiacol. Verder is van belang hoe het graan gedroogd is, of het op eiken vaten is gestookt. De lengte van de Whiskey oorbellen is 5 cm. Ze zijn erg licht om te dragen, nauwelijks 1 gram, dus geen oorstress. De Whiskey Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp.

€ 19,00

Whiskey Molecule oorbellen in zwart

Whisky molecule oorbellen, de smaak van Whisky, amphipathic molecules met aroma van guaiacol. Whisky is gedistilleerd uit 70% alcohol uit de basis van 3 ingredienten: graan gist en water. De smaak van Whisky komt hoofdzakelijk door de Amphipatic molecules, zoals het aroma van Quaiacol. Verder is van belang hoe het graan gedroogd is, of het op eiken vaten is gestookt. De lengte van deze zwarte Whiskey oorbellen is 5 cm. Ze zijn erg licht om te dragen, nauwelijks 1 gram, dus geen oorstress. De Whiskey Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp.

€ 19,00

Wodka Molecule oorbellen

De unieke bartender gift of een cadeau voor een liefhebber van cocktails. Ik maakte de moleculen op de 3D printer, het is een eigen ontwerp. De oorbellen zijn rond de 5 cm lang. En ze wegen fijn licht, dus geen oor-stress. Ik maak er altijd een handgemaakt zakje bij.

€ 19,00

Molecule Rum oorbellen

Het perfecte cadeau voor de cocktail-liefhebber… De Rum molecule oorbellen zijn 6 cm lang. En zijn superlicht in gewicht, Geen oor-stress bij 1 gram of minder. De Molecules zijn handgemaakt en ontworpen door mij middels het 3D proces. Handgemaakt, dus bijna perfect.

€ 19,00

Gin Molecule oorbellen

En nog een top-cadeautje voor een cocktail-liefhebster. De Gin molecule oorbellen zijn 5 cm lang. En zijn superlicht in gewicht, Geen oor-stress bij 1 gram of minder. De Molecules zijn handgemaakt en ontworpen door mij middels het 3D proces. Ik wens je alle goeds voor 2022 met deze leuke cocktail-oorbellen

€ 19,00

Molecule sieraden in de Biologie

Oxytocine ketting

Oxytocine molecule ketting, of te wel het knuffelhormoon sieraad, Oxytocine is ook wel het happy hormoon genoemd. Het Oxytocine hormoon is een neurotransmitter en heeft een belangrijke rol bij het verbinden van sociale contacten met gevoelens van plezier. Het speelt een centrale rol bij moederbinding, vriendschappen, borstvoeding en romantische interacties, evenals bij seksualiteit. Ook bij het verrichten van zorgtaken wordt er meer oxytocine aangemaakt. Omdat oxytocine ook een belangrijke rol speelt bij de hechting van opvoeder en kind, wordt het ook wel het knuffelhormoon genoemd. Waar oxytocine binnen de eigen groep de binding versterkt, kan het richting andere groepen agressief gedrag in de hand werken, vooral als deze groepen als bedreigend worden ervaren. Oxytocine wordt geproduceerd in de hypothalamus. Het wordt vervolgens getransporteerd naar en opgeslagen in Herringlichaampjes bij axon-uiteinden in de neurohypofyse en kan hier worden afgegeven. Oxytocine heeft een aantal functies, waaronder contractie van glad spierweefsel (bijvoorbeeld de baarmoeder), en het regelen van de toeschietreflex bij borstvoeding. Oxytocin molecule is 14 cm breed.. Hoogte van het molecule is 8 cm. Het collier valt mooi om de hals met 51 cm. Hoe ik de molecules maak? Ik heb er een blogpost over geschreven in Corona-tijd op WordPress: https://wordpress.com/post/madebymirjamblog.wordpress.com/8640 Oxytocin is een groot molecule, dus veel uitzoekwerk en aangevuld naar eigen artistiek inzicht. De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament. Het is een eigen ontwerp.

€ 35,00

Endorfine molecule ketting

Endorfine molecule ketting is een neurotransmitter sieraad met pijnstiller hormoon. Endorfine is ook een microbiologisch opiaat met pijnstillende eigenschappen, maar heeft ook een rol bij liefde orgasme, opwinding. Endorfines worden geproduceerd door de hypofyse (hypothalamus bij gewervelden) tijdens lichamelijke inspanning, opwinding, pijn, pittig eten, liefde en een orgasme. Ze lijken op opiaten in hun vermogen om pijnstilling te veroorzaken evenals een gevoel van welbevinden en geluk. Het Endorfine molecule is groot en ik vond hem het mooist in een V-vorm. Endorfine molecule is 8 cm.breed Hoogte van het molecule is 16 cm. Het collier valt mooi asymmetrisch in V-vorm om de hals met 45 cm of 18 inch.

€ 35,00

Melatonine Molecule oorbellen

Prachtige zwarte oorbellen van het Melatonine molecule. De Lengte van deze schone slaapster en Melatonine Molecule oorbel is ongeveer 6 cm. Gewicht van de oorbel is minder dan 1 gram, dus geen oor-stress. Melatonine is een hormoon dat bij mensen in de epifyse ( pijnappelklier) geproduceerd wordt uit serotonine en wordt in wisselende hoeveelheden ( afhankelijk van dag-nacht) aan het bloed en hersenvocht afgegeven. Neemt de blootstelling aan licht af, dan komt de natuurlijke productie van Melatonine weer op gang. Voor het lichaam is dit dan weer het signaal om de dag-activiteiten te verminderen en zich voor te bereiden op de nacht. Melatonine komt van het Griekse melas, wat ‘zwart’ (=donker) betekent – melatonine is op zijn hoogst geconcenteerd in de nacht. Bij Jet-laggs en depressie is het melatonine-hormoon ontregeld.

€ 19,00

Serotonine Molecule oorbellen in zwart

Serotonine is een modern symbool van geluk. Serotonine molecules hebben interacties met receptoren in ons brein voor gevoelens van geluk en blijheid.. Het molecuul heeft ook een elegante vorm. Lengte van het serotonine molecule oorbel is 4 cm. Breedte 2 cm . Het gewicht is minder dan 1 gram voor 2 oorbellen, superlicht dus absoluut geen oor-stress. De Serotonine oorbellen zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces met biologisch afbreekbaar filament. ( een soort hergebruikt product) De oorhaakjes zijn zwart grijs staal en nikkelvrij Serotonine is een heel belangrijk stofje in onze hersenen. Het is een neurotransmitter. Deze heeft grote invloed op onze stemmingen, seksueel gedrag, pijntransmissie, slaapgedrag en ons eetgedrag. Serotonine wordt gemaakt uit eiwitten, die in onze voeding voorkomt en worden dan afgebroken tot aminozuren. Een belangrijk aminozuur is tryptofaan. Hieruit wordt 5 http gemaakt en dat wordt in de lever en hersenen omgezet tot serotonine. Ik ga het niet ingewikkelder maken, maar ik weet wel hoeveel ellende het teweegbrengt wanneer je een tekort aan serotonine hebt. Depressie, somberheid, zijn geen fijne zaken. Ik wens je alle geluk met deze serotonine oorbellen Het sieraad wordt verpakt in een handgemaakt zakje.

€ 19,00

Dopamine Molecule oorbellen in zwart

De Dopamine oorbellen zijn 5 cm lang. En zijn superlicht in gewicht, Geen oor-stress bij 1 gram of minder. De Molecules zijn handgemaakt door mij middels het 3D proces. Handgemaakt, dus niet perfect. Ik wens je alle goeds met deze Dopamine ( of combi Dopamine/Serotonine) voor 2022 en de rest van je leven. De oorbellen wordt verpakt in een mooi handgemaakt zakje.  Iedereen die wel eens depressief is geweest, weet het belang van Dopamine. De Neurotransmitter Dopamine werkt in het pleziercentrum van ons brein. Het motiveert ons tot plezierige activiteiten zoals eten, kussen, verliefdheid en ……met nieuwe dingen experimenteren……. Ook heeft het een functie bij plezier, bewegings-controle en geheugenattenties.

€ 19,00

Gaba molecule oorbellen

Gaba molecule oorbellen relaxen, ZEN hormonen DNA juweeltje, Zomer Yoga sieraad, Psychologie, Biologie chemie sieraden, neurotransmitter. Gamma-aminoboterzuur (meestal afgekort tot GABA) is een γ-aminozuur dat in het menselijk lichaam fungeert als neurotransmitter. In zuivere toestand is het een wit kristallijn poeder, dat goed oplosbaar is in water. GABA heeft een belangrijke functie in de hersenen en relaxt. De Gaba oorbellen zijn 5 cm lang. Ze wegen minder dan 1 gram, dus geen oor-stress. Het molecules zijn handgemaakt en ontworpen door mij met behulp van het 3D-proces met biologisch afbreekbaar filament. Ik ben pas in Corona-tijd begonnen met 3D-printen en heb hierover een blogpost geschreven op WordPress. https://wordpress.com/post/madebymirjamblog.wordpress.com/8640

€ 19,00

Memory molecule oorbellen

Acetylcholine (ACT) is een neurotransmitter, die betrokken is bij impulsoverdracht van de zenuwcellen naar de skeletspieren. Ook brengt het prikkels over waardoor bijvoorbeeld de regeling van de peristaltiek van de darmen, de oogpupil wordt verwijdt of vernauwt of bepaalde bloedvaten wijder wordt, waardoor de bloeddruk daalt. Acetylcholine is verantwoordelijk voor het branderige gevoel van een steek van een wesp of bij. En bij stoppen met roken of andere verslavingen zorgt ACT voor verhoogde prikkels, zoals onrust , irritaties, angst, slapeloosheid, depressie en concentratieproblemen. Daarom wordt Acetylcholine ook wel het memory molecule genoemd. De Acetylcholine molecule oorbellen zijn 5 cm lang. En zijn superlicht in gewicht, Geen oor-stress bij 1 gram of minder. De Molecules zijn handgemaakt en ontworpen door mij middels het 3D proces. ( zie mijn post op WordPress madebymirjamblog) Handgemaakt, dus niet perfect.

€ 19,00

Adrenaline molecule oorbellen

De Adrenaline molecule oorbellen zijn 5 cm lang. En zijn superlicht in gewicht, Geen oor-stress bij 1 gram of minder. De Molecules zijn handgemaakt en ontworpen door mij middels het 3D proces. ( WordPress madebymirjamblog) Adrenaline is een hormoon en neurotransmitter en kan in grote hoeveelheden door het lichaam razen, wanneer we stress ervaren. Ook bij kou, hitte, honger, dorst, en pijn, bij fysieke inspanning, kan de Adrenaline-productie verhoogd zijn. Wanneer stress lang duurt en de adrenaline voortdurend in grote hoeveelheden langdurig door het lichaam raast, berokkent het schade..

€ 19,00

Psilocybine molecule oorbellen

De psilocybine molecule oorbellen zijn 6 cm lang. En zijn superlicht in gewicht, Geen oor-stress bij 1 gram of minder. De Molecules zijn handgemaakt en ontworpen door mij middels het 3D proces. Ik begon pas in Corona-tijd met 3D-print en schreef hier een blogpost over op WordPress. https://wordpress.com/post/madebymirjamblog.wordpress.com/8640 Handgemaakt, dus niet perfect. Psilocybine molecule oorbellen, wetenschap chemisch sieraad, Psychedelisch paddo drug, Deze Magische paddenstoelen hebben mogelijk een effect op depressie behandeling. Ik hoop het! Want het is een rot-ziekte. Voor een goed behandeling is er nog veel onderzoek nodig! Gelukkig wordt al veel onderzoek hiernaar gedaan in Nederland.

€ 19,00

Borstvoeding molecule oorbellen in zwart wit

Moedermelk wordt geproduceerd door de melkklieren in de borsten. De hormonale regeling van de lactatie bestaat uit twee fasen: de melkproductie door de alveolaire cellen en de melksecretie. De melkproductie is een continu proces. De secretie en productie door alveolaire cellen vindt tegelijkertijd plaats. Maar beide processen worden afzonderlijk geregeld. Bij melkproductie door cellen is prolactine, dat door de adenohypofyse wordt afgegeven, van groot belang. Bij de secretie is oxytocine, dat juist door de neurohypofyse wordt afgegeven, belangrijk. En van oxytocine worden we allemaal blij. Hoe mooi is dat als je dat aan je baby kunt meegeven. De oorbellen zijn een eigen 3d ontwerp De molecule oorbellen zijn ongeveer 5 cm lang. En zijn superlicht in gewicht, Geen oor-stress bij 1 gram of minder.

€ 19,00

DNA oorbellen in zwart, gedipt in goud

Elke DNA oorbel is anders, evenzo als elk menselijk DNA verschillend is. De DNA oorbellen zijn ontworpen door mij en middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament uitgeprint. lengte: 5.5 cm Breedte: 1 cm Gewicht: minder dan 1 gram

€ 19,00

DNA molecule oorbellen in zwart

DNA is de belangrijkste drager van ons erfelijk materiaal. Het is het molecuul dat bepaalt welke haar- of huidskleur je hebt, maar ook welke erfelijke ziekten je kan krijgen. Elke DNA oorbel is anders, evenzo als elk menselijk DNA verschillend is. De DNA oorbellen zijn ontworpen door mij en middels het 3D proces van bio-afbreekbaar filament uitgeprint. lengte: 5.5 cm Breedte: 1 cm Gewicht: minder dan 1 gram

€ 19,00

Advertentie

Gepubliceerd door

mvdhoorn2015

Glass-and jewelry art

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s