madebymirjam.nl en ETSY/madebymirjam

http://etsy.com/shop/madebymirjam

Mijn Etsy shop madebymirjam

Ik ben Etsy-verkoper Mirjam van der Hoorn en dit is mijn Privacybeleid. Ik neem Uw privacy serieus.

Madebymirjam.nl is gevestigd in Nederland en verkoopt sinds 2011 sieraden  en glas op Etsy. Ik bied mijn kunst wereldwijd aan.

Ik gebruik soms een verzendbedrijf, om mijn bestellingen te kunnen voldoen. Ik gebruik de Google cloud van Etsy om een deel van de persoonlijke info van klanten op te slaan.

De AVG vereist dat ik in mijn privacybeleid bepaalde informatie opgeeft, zoals:

 • de persoonlijke info die wordt verzameld;
 • de wettelijke grondslagen waarop ik vertrouw om persoonlijke gegevens te verzamelen, te gebruiken en te delen;
 • de derde partijen waar ik deze infomatie mee deel;
 • hoelang ik deze persoonlijke gegevens bewaart;
 • als ik persoonlijke gegevens naar buiten Europa overdraag (bijvoorbeeld als ik madebymirjam naar de Verenigde Staten verplaats en blijft verkopen aan kopers in Europa, een externe aanbieder buiten Europa gebruik, of Google Cloud gebruik om een deel van kopersgegevens op te slaan), hoe deze overdracht dan zal worden afgehandeld;
 • de rechten van koper aangaande zijn gebruik van hun persoonlijke gegevens; en
 • hoe kopers contact met mij kunnen opnemen in verband met privacy-gerelateerde verzoeken.

Dit privacybeleid beschrijft hoe en wanneer ik gegevens verzamel, gebruik en deel, als je een product van mij koopt, contact met mij opneemt of anderszins mijn diensten gebruikt via Etsy.com of de gerelateerde sites en diensten.

Dit privacybeleid is niet van toepassing op de praktijken van derden die ik niet bezit of waarover ik geen controle heb, waaronder Etsy of diensten van derden die je via Etsy benadert.

 1. De persoonlijke gegevens die madebymirjam verzamelt.

Gegevens die ik verzamel

Om je bestelling te kunnen voldoen, moet je bepaalde gegevens aan mij overleggen (je hebt Etsy toestemming gegeven om deze aan mij door te geven), zoals je naam, e-mailadres, postadres, betaalgegevens en de details van het door jou bestelde product. Als je direct contact met me opneemt (bijvoorbeeld wanneer je een custom-bestelling plaatst) kan je er ook voor kiezen om mij additionele persoonlijke informatie te geven.

 1. De wettelijke grondslagen waarop madebymirjam vertrouwt om persoonlijke gegevens te verzamelen, te gebruiken en te delen

De AVG eist dat je uitlegt op welke wettelijke grondslagen je vertrouwt bij het verzamelen, gebruiken en delen persoonlijke gegevens; Deze wettelijke grondslagen kunnen de uitdrukkelijke toestemming van de koper voor het ontvangen van marketingberichten zijn, naleving van wettelijke verplichtingen en gebruik door een verkoper van de persoonlijke gegevens in hun legitieme belangen (bijvoorbeeld ten behoeve van verbetering van hun diensten

Waarom ik je gegevens nodig heb en hoe ik deze gebruik

Ik vertrouw op een aantal wettelijke grondslagen om je gegevens te verzamelen, gebruiken en delen, zoals:

waar nodig om mijn diensten te verlenen, zoals wanneer ik je gegevens gebruik om je bestelling te voldoen, om geschillen te beslechten of om klantenservice te bieden;

 • wanneer je jouw uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven, die je op elk moment kunt intrekken, zoals door je aan te melden voor mijn mailinglijst;
 • indien nodig om te voldoen aan een wettelijke verplichting of gerechtelijk bevel of in verband met een rechtsvordering, zoals het bewaren van informatie over jouw aankopen indien vereist door de belastingwetgeving; en
 • voor zover nodig voor het doel van mijn legitieme belangen, indien die legitieme belangen niet worden overschreven door jouw rechten of belangen, zoals 1) het leveren en verbeteren van mijn diensten. Ik gebruik jouw gegevens om de door jou gevraagde diensten te verlenen en in mijn legitieme belang voor het verbeteren van mijn diensten; en 2) Naleving van Etsy’s Verkopersbeleid en de Gebruiksvoorwaarden. Ik gebruik jouw gegevens zo nodig om te voldoen aan mijn verplichtingen onder Etsy’s Verkopersbeleid en de Gebruiksvoorwaarden.
 1. De derde partijen waar madebymirjam deze infomatie mee deelt
 • Ik deel gegevens met Etsy waar nodig om je mijn diensten te kunnen verlenen en om mijn verplichtingen zoals beschreven in zowel Etsy’s Verkoperbeleid en Gebruiksvoorwaarden na te komen.;
 • Dienstverleners: Ik schakel bepaalde vertrouwde derden in om bepaalde functies uit te voeren en diensten aan mijn shop te leveren, zoals bezorgers. Ik zal je persoonlijke gegevens met deze derde partijen delen, maar alleen zover nodig om deze diensten te kunnen verlenen.
 • Als ik mijn onderneming verkoop of een fusie aanga, kan ik je gegevens als onderdeel van die transactie bekendmaken, maar alleen zover dat wettelijk is toegestaan.
 • Naleving van wetten. Ik kan jouw gegevens verzamelen, gebruiken, bewaren en delen als ik te goeder trouw van mening ben dat het redelijkerwijs noodzakelijk is om/voor: (a) te reageren op een juridisch proces of op overheidsverzoeken; (b) naleving van mijn overeenkomsten, voorwaarden en beleid; (c) het voorkomen, onderzoeken en aanpakken van fraude en andere illegale activiteiten, beveiliging of technische problemen; of (d) de rechten, het eigendom en de veiligheid van mijn klanten of anderen te beschermen.
 1. Hoelang madebymirjam deze persoonlijke gegevens bewaart

De AVG eist dat je openbaar maakt hoe lang je persoonlijke gegevens opslaat. Ik bewaar gegevens niet langer dan nodig.

Dataretentie

Ik bewaar je persoonlijke gegevens alleen zolang als nodig is om je mijn diensten te leveren en zoals beschreven in mijn Privacybeleid. Ik kan echter ook verplicht zijn om deze informatie te bewaren om te voldoen aan onze wettelijke en reglementaire verplichtingen, om geschillen op te lossen en om mijn overeenkomsten te handhaven. Over het algemeen bewaar ik je gegegevens 7 jaar lang om te voldoen aan de wettelijke en Nederlandse fiscale verplichtingen..

 1. Hoe de overdracht wordt afgehandeld als persoonlijke gegevens naar buiten Europa overdragen worden

Overdracht van persoonlijke gegevens naar buiten de EU

Ik kan jouw gegevens opslaan en verwerken via hostingdiensten van derden in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. Dientengevolge kan het zijn dat ik uw persoonlijke gegevens overdraag naar een rechtsgebied met andere gegevensbeschermings- en overheidstoezichtswetten dan die van jou. Als ik geacht wordt jouw gegevens naar buiten de EU over te dragen, vertrouw ik op Privacy Shield als de wettelijke basis voor de overdracht, aangezien Google Cloud door Privacy Shield gecertificeerd is.

Als webshopeigenaar ben ik een afnemer van de diensten van Etsy.

 1. De rechten van zijn koper aangaande zijn gebruik van hun persoonlijke gegevens en zijn contactgegevens
 • Je hebt mogelijk recht op toegang tot en het ontvangen van een kopie van de persoonlijke gegevens die ik van u bezit. U kunt daarvoor via onderstaande gegevens contact met mij opnemen.
 • Wijzigen, beperken, verwijderen. Je hebt mogelijk ook het recht om je persoonlijke gegevens te wijzigen, mijn gebruik daarvan te beperken, of ze te verwijderen. Als er geen uitzonderlijke omstandigheden zijn (zoals waar ik om wettelijke redenen gegevens moet opslaan) zal ik je persoonlijke gegevens doorgaans op verzoek verwijderen.
 • Je kunt bezwaar maken tegen (i) mijn verwerking van sommige van je gegevens op basis van mijn legitieme belangen en (ii) het ontvangen van marketingberichten na het geven van uw uitdrukkelijke toestemming om ze te ontvangen. In dergelijke gevallen zal ik je persoonlijke gegevens verwijderen, tenzij ik dwingende en legitieme redenen heb om door te gaan met het gebruik van die informatie of als dit om juridische redenen nodig is.
 • Als je in de EU woont en je zorgen over mijn gebruik van je gegevens wilt uiten (en onverminderd eventuele andere rechten die u mogelijk heeft), heb je het recht om dit bij je lokale autoriteit voor gegevensbescherming te doen.

Hoe je contact met me kan opnemen?

In het kader van de EU-wetgeving inzake gegevensbescherming ben ik, Mirjam van der Hoorn, de gegevensbeheerder van jouw persoonlijke gegevens. Als je vragen of zorgen hebt, kan je contact met me opnemen via contact@madebymirjam.nl

Madebymirjam, Leiden, The Netherlands.

verjaardag 020

Advertentie

Eén gedachte over “madebymirjam.nl en ETSY/madebymirjam”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s